Direct na overlijden

De dood hoort bij het leven.  Het overlijden van een dierbare blijft echter een emotionele gebeurtenis. Hoe verwacht of juist volkomen onverwacht ook. Het is belangrijk dat er op zo’n moment voldoende rust en ruimte is. Na het overlijden is er dan ook geen reden tot haast. Neem rustig de tijd om op uw eigen manier afscheid te nemen of familieleden op de hoogte te brengen.

Hierna kunt u de huisarts bellen.
De arts zal een onderzoek doen en maakt een officiële verklaring van overlijden. Deze formulieren laat hij bij u achter omdat de uitvaartbegeleider deze nodig heeft om aangifte van overlijden te doen bij de burgerlijke stand van de desbetreffende gemeente.

Daarna belt u mij, ik ben dag en nacht bereikbaar op
06-2129 5729
.
Aan de telefoon bespreek ik met u de eerste wensen met betrekking tot de verzorging en de opbaring en maak ik met u een afspraak om bij u langs te komen voor het regelen van de uitvaart.
Tijdens deze afspraak neem ik stap voor stap alle mogelijkheden met u door.
Wordt het een crematie of begrafenis, waar wordt de overledene verzorgd en opgebaard.

Jeanine van IJsseldijk Uitvaarten - Voor een mooi afscheid

We bespreken de locaties van afscheid en condoleance, de kaart, de kist, advertenties en vervoer. Verdere zaken zoals bloemen, sprekers, muziek, catering, fotografie etc. kan eventueel op een later moment besproken worden.

Jeanine van IJsseldijk Uitvaarten - Voor een mooi afscheid
Jeanine van IJsseldijk Uitvaarten - Voor een mooi afscheid