Mogelijkheden

De wensen voor een uitvaart kunnen uiteenlopend zijn van kleinschalig en bescheiden als groots en uitgebreid, traditioneel of eigentijds.

Veel mensen weten vaak niet welke opties er zijn voor een mooie uitvaart. U beschikt over meer mogelijkheden dan u misschien zou vermoeden.

Zo hoeft de afscheidsbijeenkomst zich niet per definitie in aula of kerk af te spelen, maar er zijn ook alternatieven, zoals een restaurant, een grote tent, een theater, in de natuur of in een bijzonder kapelletje om maar een paar mogelijkheden te noemen. Ook wat de catering betreft zijn de mogelijkheden eindeloos, van koffie en thee met cake tot een uitgebreid buffet met bijpassende wijnen.

In Dordrecht maak ik regelmatig gebruik van de Trinitatiskapel, een lief wit kapelletje in de binnenstad waar een mooie serene sfeer hangt en waar veel mogelijkheden zijn op het gebied van catering. 

Uiteraard is er ook veel keuze in rouwvervoer en bloemen. In een persoonlijk gesprek laat ik u graag alle keuzes zien. Wanneer u dat wenst kan ik ook geheel vrijblijvend langskomen voor een voorbespreking.

Jeanine van IJsseldijk Uitvaarten - Voor een mooi afscheid
Jeanine van IJsseldijk Uitvaarten - Voor een mooi afscheid
Jeanine van IJsseldijk Uitvaarten - Voor een mooi afscheid